OM OSS

OM NORDSALTEN SENTRALVERKSTED AS

NordSalten Sentralverksted er en etablert virksomhet på Innhavet i Hamarøy. Vi tilbyr ulike verkstedtjenester for personbiler, traktorer, ATVer, scootere og båter. Vi utfører også periodisk kjøretøykontroll, hjulstillingskontroll og service på klima-anlegg. Vi har et topp moderne verksted, en flott vaskehall og et hydraulikkslange-verksted hvor alt er lagt til rette for effektive prosesser.

 

NordSalten Sentralverksted AS er tilknyttet Bilxtra-kjeden og DekkTeam. DekkTeam har 80 avdelinger fordelt over hele landet – og vi er en av de! Vi hjelper deg med det meste innen dekk enten du skal ha nye vinterdekk, dekkreparasjoner eller felgretting!

 

Får du ikke startet bilen din eller har den stoppet? NordSalten Sentralverksted AS representerer Viking Redningstjeneste og disponerer bergningsbil som til en hver tid er i beredskap for å assistere bilister ved uhell eller motorstans. Viking Redningstjeneste er Norges største veihjelpsoperatør og vi hjelper deg uansett hva slags kjøretøy du har. For våre kunder er det avgjørende at vi er raskt på plass og at vi hjelper til på en tilfredsstillende måte slik at de føler seg godt ivaretatt. 

Kontaktinformasjon

Kontakt oss for en hyggelig prat.

Kontaktskjema

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle